Επιλογή Σελίδας

Η ομάδα του KIDOT μεταμορφώνει το lounge deck της αγοράς Μοδιάνο στο πιο νόστιμο Foodmas Factory και δίνει άλλη…γεύση στα φετινά Χριστούγεννα!

Σας υποδεχόμαστε την Τετάρτη 28 και την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022, 17.30 με 20.30 με ανοιχτά εργαστήρια -σταθμούς ώστε όλα τα παιδιά να κατασκευάσουν τα πιο “λαχταριστά” στολίδια που προορίζονται για το χριστουγεννιάτικο δέντρο λιχουδιάς, αλλά και τις πιο ευωδιαστές χριστουγεννιάτικες κάρτες! Φυσικά, θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις όπως το διαδραστικό παιχνίδι που θα μας οδηγήσει στον Άγιο Βασίλη, αλλά και face painting από τα ξωτικά μας ώστε να μπούμε όλοι σε γιορτινό κλίμα!

Αναλυτικότερα:

Ο πρώτος σταθμός μας περιλαμβάνει εργαστήριο κατασκευής δύο στολιδιών που θα ενθουσιάσουν τον Άγιο Βασίλη και θα δώσουν στην Αγορά Μοδιάνο άρωμα κανέλας!

Στον δεύτερο σταθμό μας, τα παιδιά θα κατασκευάσουν χριστουγεννιάτικες κάρτες με την πιο μοναδική Χριστουγενννιάτικη μυρωδιά! Κλωνάρια λεβάντας, δεντρολίβανου και άλλων βοτάνων μαζί με πολύχρωμα μπαχαρικά όπως ρίγανη, κανέλα και μοσχοκάρυδο θα δώσουν έμπνευση για τις πιο όμορφες ευχές!

Αφού ολοκληρώσουμε τις δημιουργίες μας, θα τις στολίσουμε στο Δέντρο Λιχουδιάς και μέσα από ένα διαδραστικό παιχνίδι θα φτάσουμε στον Άγιο Βασίλη!

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταματούν! Το ξωτικό του Άγιου Βασίλη έχει…όρεξη για παιχνίδι και θα μας μεταμορφώσει σε κάτι λαχταριστό!

Είσοδος ελεύθερη

Πηγή: KIDOT