Επιλογή Σελίδας

Εκδήλωση για εκπαιδευτικούς-γονείς SID 2023

Διαδικτυακή εκδήλωση για τον εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς διαδικτύου (Safer internet Day) 2023 διοργανώνει το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ. Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων και γονείς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9/2/2023 ώρα 18:00-19:30.

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής στους εκπαιδευτικούς. Η διαδικασία για την βεβαίωση συμμετοχής θα είναι η συμπλήρωση ενός ηλεκτρονικού παρουσιολογίου , του οποίου ο σύνδεσμος θα δοθεί την ώρα της εκδήλωσης. Η συμπλήρωση του ηλεκτρονικού παρουσιολογίου μπορεί να γίνει και μέχρι το τέλος της μέρας 9.2.2022 και μετα θα κλείσει το παρουσιολόγιο και δεν θα δοθεί η δυνατότητα εκπρόθεσμης εγγραφής στο παρουσιολόγιο. 

Για να δηλώσετε την υποστηριξή σας στην Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου σας προτείνουμε να εγγραφείτε στη φόρμα υποστηρικτή που θα βρείτε εδώ. Είναι σημαντικό να ενώσουμε όλοι τις φωνές μας και να ζητήσουμε ένα καλύτερο διαδίκτυο για εμάς και τα παιδιά μας.

 Μπορείτε να βρείτε εδώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης  παρακάτω την φόρμα εγγραφής.

Θα ήθελα να λαμβάνω ενημερώσεις από το Newsletter.
Συναινώ στην καταχώριση των ως άνω προσωπικών μου στοιχείων από το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας – ΙΤΕ.

Συναινώ στην καταχώρηση των ως άνω προσωπικών μου στοιχείων από το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας – ΙΤΕ, τα οποία δεν θα αναρτηθούν δημοσίως πουθενά και δεν θα διαμοιραστούν με κανένα άλλο οργανισμό. Θα χρησιμοποιηθούν μονάχα για τους σκοπούς του συγκεκριμένου προγράμματος και για την περαιτέρω επικοινωνία μαζί σας σχετικά με το πρόγραμμα.

Το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας – ΙΤΕ τηρεί όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτές ορίζονται από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679/ΕΕ και τον εφαρμοστικό νόμο 4624/2019. Σας ενημερώνουμε ότι έχετε δικαίωμα ενημέρωσης, διόρθωσης, επικαιροποίησης ή ακόμα και διαγραφής των ως άνω στοιχείων σας. Επίσης, έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Για την περαιτέρω ενημέρωσή σας και για την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο dpo@saferinternet4kids.gr .

*υποχρεωτικά πεδία

Πηγή: SaferInternet4Kids