Επιλογή Σελίδας

Η διευθύντρια και ο σύλλογος διδασκόντων στο ΓΕΛ Τυρνάβου, με ανακοίνωση που εξέδωσαν συγχαίρουν τις  υπεύθυνες εκπαιδευτικούς, Κατσιλέρου Αγαθή και Παπαγεωργίου Σύλβια και τις μαθήτριες της Α Λυκείου,  Σούμμα Χρυσούλα και Ταυλαρίδη Δήμητρα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης (στην ομάδα Λυκείων) στον 12ο Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό «ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ & ΔΙΚΤΥΑ. Φαίνομαι. Είμαι; Επιλέγω…», που διοργανώθηκε από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Λάρισας – Ο.ΚΑ.ΝΑ. σε συνεργασία με την Διεύθυνση Β/θμιας Εκπ/σης Λάρισας.

Ο σχολικός διαγωνισμός απευθυνόταν σε μαθητές της Α΄, Β΄, Γ΄, Γυμνασίου και Α΄, Β΄, Λυκείου σχολείων της Δ.Ε. Λάρισας, ενώ  στόχος του φετινού διαγωνισμού ήταν να εργαστούν οι μαθητές σε ομάδες και να δημιουργήσουν το δικό τους έργο εικαστικό, φωτογραφία ή βίντεο.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 129 μαθητές/τριες καταθέτοντας 72 έργα συνολικά, από 16 σχολικές μονάδες.

Η επιτροπή αξιολόγησης βράβευσε τα τρία καλύτερα μαθητικά έργα, ομαδικά ή ατομικά για την κάθε βαθμίδα, με κριτήριο τη συνάφεια με το θέμα, τη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία του παραγόμενου έργου την αισθητική του έργου την τεχνική αρτιότητα κλπ».

Πηγή: larissanet.gr