Επιλογή Σελίδας

Το D-ικό μας Club Ρητορικής έδωσε D-υναμικό “παρόν” και στους 4ους Διασχολικούς Αγώνες Δημιουργικού Λόγου. Οι μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου μας συμμετείχαν με έντονο ζήλο σε όλα τα αγωνίσματα και απέδειξαν όχι μόνο την άρτια προετοιμασία τους αλλά, κυρίως, το ρητορικό πνεύμα που τους διαπνέει. Παρέμειναν, μάλιστα, στο χώρο, σε όλη τη διάρκεια των αγώνων, παρακολουθώντας και στηρίζοντας ο ένας τον άλλον στα αγωνίσματα στα οποία λάμβαναν μέρος.

Αναφορικά με το αγώνισμα του Αυθόρμητου Λόγου, οι μαθητές μας, Λέντζα Ν.  και Μισθός Α. αναδείχθηκαν στους 10 καλύτερους ομιλητές, διακρινόμενοι στην 6η και 7η θέση αντίστοιχα.

Στην Εκφραστική Ανάγνωση, η μαθήτρια Βλαχοπούλου Β. αναδείχθηκε, επίσης, στην πρώτη δεκάδα και διαγωνίστηκε στον Τελικό Γύρο, σε άγνωστο κείμενο κατακτώντας την 3η θέση!

Η Ομάδα των Μούτσελου. ΑΝτόντου Γ., Βουλγαρέλη Γ.Μισθού Α. και Γρηγοριάδη Σ. συμμετείχε στην Ομαδική Συζήτηση, αναδείχθηκε πρώτη βαθμολογικά και προκρίθηκε στον Τελικό, όπου και κέρδισε τη νίκη. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι κέρδισαν και το “εισιτήριο” για τους αγώνες YouLead, που έχουν ως στόχο την ανάδειξη ομιλητών που θα συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.

Συγχαρητήρια, ωστόσο, πρέπει να δοθούν και στους μαθητές Μπιρμπάκου Α. και Μαργαρίτη Φ. για την εξαιρετική παρουσία τους, καθώς στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, υποστήριξαν την ομάδα μας και αγκάλιασαν τη συγκεκριμένη  δράση.

Μπράβο σε όλα μας τα παιδιά που δεν σταματούν να μας εντυπωσιάζουν!! Το Doukas Club Ρητορικής δηλώνει “παρόν” και διδάσκει τη συνεργασία και την αξία του διαλόγου.

Πηγή: Εκπαιδευτήρια Δούκα