Επιλογή Σελίδας

Διαδικτυακή Εκδήλωση για την Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση. 

Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, σε συνεργασία με την Microsoft Hellas, διοργανώνουν την Τετάρτη 26 Απριλίου και ώρα 5 το απόγευμα, διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα την εφαρμογή της Τεχνητής Νοημοσύνης στην Εκπαίδευση

Ομιλητές θα είναι Έλληνες και ξένοι ειδικοί στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης και της Εκπαίδευσης με τη χρήση του εκπαιδευτικού οικοσυστήματος της Microsoft αλλά και εκπαιδευτικοί που έχουν κατακτήσει τον τίτλο του Microsoft Innovative Education Expert.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη μεταμορφώνει δυναμικά τον τρόπο που ζούμε και εργαζόμαστε και ο αντίκτυπός της στην Εκπαίδευση είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Σε αυτή την εκδήλωση, θα παρουσιαστούν οι τελευταίες εξελίξεις στην Τεχνητή Νοημοσύνη και πώς αυτές αξιοποιούνται για την ενίσχυση των μαθησιακών αποτελεσμάτων. 

Η εκδήλωση απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς, φοιτητές αλλά και σε φορείς της Εκπαίδευσης. Εντάσσεται στο πλαίσιο μιας σειράς εκδηλώσεων συνεχούς επαγγελματικής ανάπτυξης, τις “Ημέρες Καινοτομίας και Καλών Πρακτικών”, που διοργανώνουν από το 2012 τα Εκπαιδευτήρια Δούκα και στοχεύουν στην ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών μεταξύ των εκπαιδευτικών του σχολείου, της τοπικής αλλά και της διεθνούς εκπαιδευτικής κοινότητας. 

Οι ομιλητές θα μοιραστούν τις ιδέες και τις εμπειρίες τους σε διάφορα θέματα, όπως:

  • Ο ρόλος της Τεχνητής Νοημοσύνης στην εξατομικευμένη μάθηση,
  • Η χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης στην αξιολόγηση
  • O αντίκτυπος της Τεχνητής Νοημοσύνης στον σχεδιασμό και την εφαρμογή των προγραμμάτων σπουδών

Oι ηθικοί προβληματισμοί που περιβάλλουν τη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης στην Εκπαίδευση κλπ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, στα Αγγλικά και η συμμετοχή είναι ελεύθερη
Για να εγγραφείτε, παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ.

Πρόγραμμα

Εγγραφή

Πηγή: Εκπαιδευτήρια Δούκας