Επιλογή Σελίδας

Η ομάδα «PsychoΔιαπραγματευτές»  κατέλαβε την πρώτη θέση στην τελική φάση του φοιτητικού και πολύ ανταγωνιστικού διαγωνισμού Athens Negotiation Tournament (ΑΝΤ), ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 22 και 23 Απριλίου 2023 στην Αθήνα.

Θερμά συγχαρητήρια στους προπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Γαληνή Λαζαράκου, Ζηνοβία Λεϊμονή και Αντώνη Πετρή, που αποτελούσαν την ομάδα «PsychoΔιαπραγματευτές»,  για την πρώτη θέση στο διαγωνισμό ΑΝΤ 2023. Η ομάδα των φοιτητών επιλέχθηκε  ανάμεσα στις 18 ομάδες που πήραν μέρος στον τελικό του φετινού διαγωνισμού.

Ο ΑΝΤ διοργανώνεται  με πρωτοβουλία του Tμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Στόχος του AΝΤ είναι να συνδέσει τους νέους με το σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο και να καλλιεργήσει την κριτική και διαπραγματευτική τους δεξιότητα. Για πρώτη χρονιά φέτος, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη διαδικασία των αιτήσεων και επιλεχθηκαν συνολικά 18 ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, οι οποίες ξεχώρισαν με την αίτησή τους και «έπεισαν» την κριτική επιτροπή για μία θέση στον Πανελλήνιο Φοιτητικό Διαγωνισμό Διαπραγματεύσεων.

Συγχαρητήρια Επιστολή της Προέδρου του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Φωτογραφικό Στιγμιότυπο

Από αριστερά: η φοιτήτρια Ζηνοβία Λεϊμονή, ο Επίκουρος Καθηγητής Αλέξης Αρβανίτης, η φοιτήτρια Γαληνή Λαζαράκου, η Επίκουρη Καθηγήτρια Παναγιώτα Δημητροπούλου και ο φοιτητής Αντώνης Πετρής.

Πηγή: Πανεπιστήμιο Κρήτης