Επιλογή Σελίδας

Πρωτιές και εφέτος για τα Λύκεια της Ηπείρου που καταφέρνουν ώστε όλοι οι μαθητές τους να εισάγονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Προτύπου Γενικού Λυκείου Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων συγχαίρουν τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου που έλαβαν μέρος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023, σημειώνοντας- όπως επισημαίνουν- εξαιρετικές επιδόσεις και εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, σε σχολές της επιλογής τους.

Όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση: «Το Πρότυπο Γενικό Λύκειο Ζωσιμαίας, τηρώντας την παράδοση, για μία ακόμα χρονιά, κρατά τα σκήπτρα πανελλαδικά, με ποσοστό επιτυχίας που αγγίζει το 100% και αυτό μας τιμά, μας χαροποιεί και μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους».

Επίσης, η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Ανατολής εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες του σχολείου για την εξαιρετική επίδοση και την εισαγωγή τους, σχεδόν στο σύνολό τους, στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας.

Πηγή: ΕΡΤ ΝΕWS