Επιλογή Σελίδας

Το 5ο Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας έρχεται το Νοέμβριο όπως το γνωρίσαμε και το αγαπήσαμε.

Υπόσχεται όμως, να είναι ‘το κάτι άλλο’!

Ένα απίθανο μωσαϊκό ηρώων κάθε μεγέθους, χρώματος, είδους και προέλευσης, από τους δρόμους της Αθήνας μέχρι το διάστημα, ξετυλίγει για μία ακόμα χρονιά το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας που φέτος συμπληρώνει τα πέντε του χρόνια. Στη φετινή του διοργάνωση φιλοξενεί 100 ταινίες, μικρού και μεγάλου μήκους από 34 χώρες οι οποίες αποτυπώνουν την πραγματικότητα και τον πλούτο των πολιτισμών της σύγχρονης κοινωνίας. Οι ήρωες των ταινιών από όπου κι αν προέρχονται, όπως και να μοιάζουν, όποια ζωή και να ζουν μπορούν να εμπνεύσουν τα παιδιά και τους εφήβους οι οποίοι αναζητούν τη δική τους ταυτότητα.

Στις φετινές κινηματογραφικές εμπειρίες περιλαμβάνονται εργαστήρια κινηματογράφου και ταινίες επιλεγμένες από μαθητικές επιτροπές, ενώ επιστρέφει η ζωντανή μεταγλώττιση κινουμένων σχεδίων, αγαπημένη στους μικρούς μας φίλους.

www.athicff.com

Μέρος των προβολών και των δράσεων του Φεστιβάλ είναι προσβάσιμο σε άτομα κωφά, βαρήκοα, με οπτική αναπηρία και άτομα στο φάσμα του αυτισμού.

Διοργάνωση: Παιδικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας ΑΜΚΕ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ
  • 19 – 20.11.2022

Περισσότερες ημερομηνίες

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
  • Γενική Είσοδος: €6
ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
  • Τετάρτη 19.10.2022

Συμπαραγωγή: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Πηγή: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών