Επιλογή Σελίδας

20 ΟΚΤ 2023  SDGs AI Hackathon  |  21 ΟΚΤ 2023  Συμπόσιο &  Demo Day  από την Creative+, τη Δομή Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας του Παντείου Πανεπιστημίου. 

Με χαρά σας προσκαλούμε το διήμερο 20-21 Οκτωβρίου στο SDGs ΑΙ Hackathon- και στο Συμπόσιο & Demo Day της Creative+, της Δομής Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας του Πανεπιστημίου μας! 

 Στις 20 Οκτωβρίου προσκαλούμε τις φοιτητικές και ερευνητικές ομάδες του Παντείου Πανεπιστημίου να συμμετέχουν στο SDGs AI Hackathon της Creative+. 

 Είναι μια μοναδική ευκαιρία να προτείνετε δημιουργικές ιδέες, να σχεδιάσετε και να παρουσιάσετε λύσεις ψηφιακής καινοτομίας και startup επιχειρηματικότητας με επίκεντρο τον άνθρωπο που θα απαντούν σε μία από τις προκλήσεις των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs- Ατζέντα 2030) με την αξιοποίηση εργαλείων ΑΙ & Immersive Τech. 

 Στις 21 Οκτωβρίου σας προσκαλούμε στο Συμπόσιο και Demo Day της Creative+ με θέμα 

Έρευνα αιχμής – Λύσεις ΑΙ, Ψηφιακής και Κοινωνικής Καινοτομίας για τις Προκλήσεις των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ (SDGs) – Ατζέντα 2030. Συν-δημιουργώντας ένα πράσινο, συμπεριληπτικό και βιώσιμο μέλλον για όλους 

 Στο πλαίσιο του Συμποσίου προσκαλούμε την ακαδημαϊκή-ερευνητική και φοιτητική κοινότητα του Παντείου Πανεπιστημίου, φορείς του ελληνικού οικοσυστήματος έρευνας, καινοτομίας και επιχειρηματικότητας και συνεργάτες της Creative+  σε μια συζήτηση για θέματα σύνδεσης έρευνας- καινοτομίας- επιχειρηματικότητας μέσω της ανάπτυξης πανεπιστημιακών δομών, με ιδιαίτερη έμφαση  σε θέματα ερευνητικής και επιχειρηματικής καινοτομίας σε θέματα των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης. 

 Στο  Συμπόσιο παρουσιάζουμε και συζητήσουμε με τους φορείς του οικοσυστήματος έρευνας, καινοτομίας και επιχειρηματικότητας τα αποτελέσματα δράσεων της Creative+ και ομάδων του Παντείου που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς καινοτομίας και επιχειρηματικότητας που διοργάνωσε η Δομή. 

 Rise.Innovate… and #tech it easy! 

 Τις παραπάνω εκδηλώσεις θα φιλοξενήσει το Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου μας Σάκη Καράγιωργα ΙΙ και θα ξεκινήσουν στις 10:00 π.μ.  

Η πρώτη ημέρα αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 19:00 και η δεύτερη στις 18:00. 

Πηγή: Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών