Επιλογή Σελίδας

ΘΕΜΑ: Ένταξη των εκπαιδευτικών επισκέψεων στις ζώνες επίσκεψης στον Αρχαιολογικό Χώρο της Ακρόπολης Αθηνών στο πλαίσιο εφαρμογής του χειμερινού ωραρίου.

Με το παρόν σας ενημερώνουμε ότι ο ΟΔΑΠ προχώρησε στην ανάθεση των εργασιών για την ανάπτυξη της διαλειτουργικότητας μεταξύ της πλατφόρμας myschool και της πλατφόρμας του eticket.

Μέχρι την ολοκλήρωση του έργου (2 μήνες ) , θα συνεχιστεί η έκδοση εισιτηρίων ως εξής:

  • η αποστολή email συμμετοχής στο educationaQodap.gr και δήλωσης ατόμων (παιδιών και συνοδών) από το αρμόδιο οργανισμό/ σχολείο  η έκδοση εισιτηρίων από τον ΟΔΑΠ με βάση τη δήλωση και τη διαθεσιμότητα  η αποστολή των εισιτηρίων με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο  η εκτύπωση των εισιτηρίων από τον αρμόδιο οργανισμό/ σχολείο ή στο εκδοτήριο ομαδικών εισιτηρίων επί της οδού Ροβέρτου Γκάλι 37 και Γαριβάλδη. Εναλλακτικά μπορεί να πραγματοποιείται η επίδειξή τους μέσω έξυπνης συσκευής και η αντίστοιχη ακύρωσή τους στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου.

    Σημειώνεται ότι, απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση των εισιτηρίων είναι η αποστολή, κατά τη συμπλήρωση της φόρμας, του αντίστοιχου δικαιολογητικού. Επιπλέον, απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο των δικαιούχων είναι η επίδειξη του δικαιολογητικού κατά την ακύρωση των εισιτηρίων.

    Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατά την χειμερινή περίοδο και μέχρι νεωτέρας για τον Αρχαιολογικό Χώρο της Ακρόπολης Αθηνών οι διαθέσιμες ωριαίες ζώνες για τις εκπαιδευτικές επισκέψεις θα είναι από τις 9:00 έως τη λήξη του ωραρίου.

    Δείτε το έγγραφο εδώ

    Πηγή: EDU-GATE