Επιλογή Σελίδας

Την Κυριακή 17 Μαρτίου στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος στήνεται γιορτή!

Βάζουμε τις μάσκες και μεταφερόμαστε στον κόσμο των ονείρων και των ηρώων μας. Ζωντανή μουσική, παρέλαση κρουστών, εργαστήρια, μασκαράδες, κέφι και φαντασία δίνουν το σύνθημα για μια Κυριακή διαφορετική από τις άλλες!

H γνώριμη πολυπολιτισμική μπάντα κρουστών Bloco Swingueira μεταφέρει την εκρηκτική ενέργειά της και τους βραζιλιάνικους ρυθμούς σε διάφορα σημεία του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, ενώ οι Jaguar Bombs στήνουν την πιο ξέφρενη γιορτή διασκευάζοντας διαχρονικές επιτυχίες που όλοι αγαπήσαμε. 

Jaguar Bombs 
Tι κοινό μπορεί να έχουν οι Sonics με τους 5ive και ο Elvis με τους Offspring; Οι Jaguar Bombs αναμειγνύουν δυναμικό rock ‘n’ roll ρυθμό με pop μελωδίες προηγούμενων δεκαετιών και έρχονται στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος! Παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα που χαρακτηρίζεται από rockabilly, surf και garage rock αισθητική με αναφορές σε εφηβικούς pop ύμνους και άλλες ένοχες μουσικές απολαύσεις, οι Jaguar Bombs διασκευάζουν διαχρονικές επιτυχίες που όλοι μας έχουμε τραγουδήσει, καθώς και τραγούδια που έντυσαν μουσικά τα πάρτι των εφηβικών χρόνων.

Συντελεστές:
Άγγελος Αϊβάζης | Βασίλης Νησσόπουλος | Γιάννης Ράλλης
Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος | Στέφανος Σακελλαρίου

Bloco Swingueira
Εξωστρεφείς και πληθωρικοί, οι Bloco Swingueira είναι μια μπάντα κρουστών που δημιουργήθηκε το 2014. Κάθε τους εμφάνιση παραπέμπει σε βραζιλιάνικο καρναβάλι, με samba afro και samba reggae ρυθμούς που ξεσηκώνουν το κοινό. Πέρα από τις δεκάδες live εμφανίσεις τους, διοργανώνουν μαθήματα κρουστών, αλλά και σεμινάρια με καταξιωμένους δασκάλους από τη Βραζιλία.

 Κυριακή 17/03, 12.00
Ξέφωτο

Είσοδος Ελεύθερη

Πηγή: ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ