Επιλογή Σελίδας

Μία εκπαιδευτική περιπέτεια για ανεξίτηλες αναμνήσεις με τον μπαμπά!

Τα παιδιά μαζί με τον μπαμπά ή τον παππού τους ανακαλύπτουν τους πρωταγωνιστές του Πάρκου, τα μεσογειακά φυτά και τον ρόλο τους στη λαογραφία, τη μυθολογία και την αρχαία τέχνη.

Οι γρίφοι των μεσογειακών φυτών, τα στοιχεία της φύσης και η αναζήτηση των χάρτινων ζωντανών «γλυπτών» στα Νότια Μονοπάτια αποκαλύπτουν σταδιακά τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να ανακαλύψουμε τους μεσογειακούς θησαυρούς. Στη συνέχεια τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν και να διακοσμήσουν ένα δοχείο από τερακότα εμπνευσμένο από την αρχαία ελληνική κεραμική τέχνη όπου θα φυτέψουν το δικό τους μεσογειακό φυτό για να το πάρουν μαζί ως ενθύμιο αυτής της αξέχαστης ημέρας.

Σχεδιασμός/ Υλοποίηση: Secret Garden

Σάββατο 15 Ιουνίου | 11.00-12.30

Νότια Μονοπάτια

Για παιδιά από 5 ετών – Έως 25 συμμετοχές – Μόνο για Μέλη

Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή – Συμμετοχή παιδιού & ενήλικα

Οι προεγγραφές για τις δράσεις Μελών Ιουνίου ξεκινούν την 01/6 στις 12.00

*Σημαντική ειδοποίηση: Δεδομένης της μεγάλης ζήτησης στις δράσεις των Μελών, και για να διασφαλίσουμε τη μέγιστη χωρητικότητα κάθε εκδήλωσης, σας παρακαλούμε να ακυρώσετε το εισιτήριό σας εάν δεν μπορέσετε τελικά να παρευρεθείτε. Η ακύρωση γίνεται μέσω του link στο email επιβεβαίωσης της εγγραφής σας, τηλεφωνικά ή μέσω email. Με την ακύρωση του εισιτηρίου σας, επιτρέπετε σε κάποιο άλλο Μέλος να συμμετάσχει στην εκδήλωση.

Ημερομηνία & Ώρα

  • 15 Ιουνίου 2024Σάββατο 15 Ιουνίου 202411:00

Τοποθεσία

Νότια Μονοπάτια

Είσοδος

Μόνο για Μέλη

Πηγή: ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ