Επιλογή Σελίδας

Μάθετε τι κάνουν οι συμμετέχοντες αυτού του προγράμματος, προσδιορίστε εάν το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για εσάς, πώς να κάνετε αίτηση και πώς επιλέγουμε τους συμμετέχοντες.

Γίνετε μέλος μιας παγκόσμιας κοινότητας εκπαιδευτικών και προετοιμάστε τους μαθητές σας για τον κόσμο.

Γίνε Fulbrighter

Το πρόγραμμα Fulbright Distinguished Awards in Teaching Research παρέχει την ευκαιρία σε εκπαιδευτικούς K-12 από τις Ηνωμένες Πολιτείες να διεξάγουν έρευνα και να συμμετέχουν σε άλλες επαγγελματικές εμπειρίες μάθησης στο εξωτερικό για τρεις έως έξι μήνες. Οι συμμετέχοντες εργάζονται σε μεμονωμένα ερευνητικά έργα σε ένα θέμα σχετικό με την εκπαίδευση στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη χώρα υποδοχής, παρακολουθούν μαθήματα σε ένα πανεπιστήμιο υποδοχής και συνεργάζονται με συναδέλφους σε εκπαιδευτικές πρακτικές για τη βελτίωση της μάθησης των μαθητών.

Εξερευνήστε παραδείγματα παλαιότερων ερευνητικών έργων Fulbrighters.

Περιγραφή προγράμματος

Οι διακεκριμένοι εκπαιδευτικοί που θα επιλεγούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα:

  1. Σχεδιασμός και υλοποίηση Ερευνητικού Έργου που σχετίζεται με την εκπαίδευση στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη χώρα υποδοχής τους.
  2. Δημιουργήστε παγκόσμια δίκτυα ερευνητών, επαγγελματιών και υπευθύνων χάραξης πολιτικής.
  3. Ανταλλάξτε ιδέες και βέλτιστες εκπαιδευτικές πρακτικές.
  4. Αναπτύξτε πόρους και εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολύ μετά το τέλος του έργου.

Κατά την επιστροφή στο σπίτι, οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να μοιραστούν τη γνώση και την εμπειρία που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του προγράμματος με εκπαιδευτικούς και μαθητές στα σχολεία και τις κοινότητές τους.

Μάθετε περισσότερα για το τι κάνουν οι συμμετέχοντες και εξερευνήστε τις συμμετέχουσες χώρες και περιοχές υποδοχής : Βραζιλία, Κολομβία, Φινλανδία, Ελλάδα, Ισλανδία, Ινδία, Μεξικό, Μαρόκο, Σιγκαπούρη, Ταϊβάν, Ηνωμένο Βασίλειο και Βιετνάμ.

Shea Wickelson, Ηνωμένες Πολιτείες προς Κολομβία 2021

Είναι αυτό το πρόγραμμα κατάλληλο για εσάς;

Είστε εκπαιδευτικός δημοτικού, γυμνασίου ή γυμνασίου από τις Ηνωμένες Πολιτείες που θέλετε να αναπτύξετε τις ηγετικές σας δεξιότητες; επεκτείνετε την πρόσβασή σας σε παγκόσμια δίκτυα. ενημέρωση της έρευνας, της πολιτικής και της πρακτικής· και να προωθήσει την αμοιβαία κατανόηση;

Είστε περίεργος, ευέλικτος και ανεξάρτητος μαθητής; Έχετε αποδεδειγμένο ιστορικό επαγγελματικών δραστηριοτήτων μάθησης και ηγεσίας; Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα Fulbright Distinguished Awards in Teaching Research Program και πώς να υποβάλετε αίτηση!

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα

Elana Eisen-Markowitz, Ellie Walsh-Moots και Vickie Crockett, Ηνωμένες Πολιτείες προς Ηνωμένο Βασίλειο 2022

Πώς να κάνετε αίτηση

Το Fulbright Distinguished Awards in Teaching Research Program είναι ανοιχτό σε εκπαιδευτικούς δημοτικού, γυμνασίου και γυμνασίου πλήρους απασχόλησης που εργάζονται σε δημόσιο, ιδιωτικό (κοσμικό ή θρησκευτικό) ή ναυλωμένο σχολείο στις Ηνωμένες Πολιτείες ή εντός του Τμήματος Δραστηριότητας Άμυνας Εκπαίδευσης σε επίπεδο δημοτικού, γυμνασίου ή γυμνασίου (Κ–12).

Προϋποθέσεις επιλεξιμότητας και αίτησης

Πώς επιλέγουμε τους συμμετέχοντες

Οι συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα Διακεκριμένων Βραβείων Fulbright στη Διδακτική Έρευνα επιλέγονται μέσω ανοιχτού διαγωνισμού. Οι αιτήσεις εξετάζονται από μια ανεξάρτητη ομάδα εμπειρογνωμόνων σύμφωνα με μια σειρά κριτηρίων αξιολόγησης.

Σε μια προσπάθεια να αντικατοπτριστεί η ποικιλομορφία των Ηνωμένων Πολιτειών και της παγκόσμιας κοινωνίας, τα προγράμματα, η χρηματοδότηση και άλλες δραστηριότητες του Γραφείου Εκπαιδευτικών και Πολιτιστικών Υποθέσεων ενθαρρύνουν τη συμμετοχή Αμερικανών και διεθνών συμμετεχόντων από παραδοσιακά υποεκπροσωπούμενες ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των γυναικών, των φυλετικών και εθνοτικών μειονοτήτων, και άτομα με αναπηρία. Οι ευκαιρίες είναι ανοιχτές σε άτομα ανεξάρτητα από τη φυλή, το χρώμα, την εθνική καταγωγή, το φύλο, την ηλικία, τη θρησκεία, τη γεωγραφική θέση, την κοινωνικοοικονομική κατάσταση, την αναπηρία, τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την ταυτότητα φύλου. Το Προεδρείο δεσμεύεται για δικαιοσύνη, ισότητα και συμπερίληψη.

Μάθετε περισσότερα για τη διαδικασία επιλογής

Πηγή: fulbrightteacherexchanges.org