Επιλογή Σελίδας

Οι δικαιούχοι του U.S. Mission to Greece Ambassadors Fund for Summer Work Travel (SWT) θα ταξιδέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες για έως τέσσερις μήνες κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους. Οι δικαιούχοι θα αντιστοιχηθούν με εργοδότες και θα εργαστούν σε θέσεις εργασίας εποχικού χαρακτήρα (entry level) με υψηλό επίπεδο αλληλεπίδρασης με τους αμερικανούς συναδέλφους και τους επισκέπτες. Οι δικαιούχοι θα συναντήσουν, θα εργαστούν, θα ζήσουν και θα μάθουν από ανθρώπους των Ηνωμένων Πολιτειών και άλλους διεθνείς φοιτητές, μοιραζόμενοι καθημερινές εμπειρίες.

Υποτροφία περιλαμβάνει/καλύπτει: τα δίδακτρα του προγράμματος, τα αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη συνέντευξη για τη βίζα, το κόστος πτήσης προς την Αθήνα για τη συνέντευξη για τη βίζα (εάν απαιτείται),το ταξίδι προς την τοποθεσία που θα βρίσκεται ο εργοδότη, το τέλος SEVIS και την κάλυψη της ασφάλισης υγείας κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Το μόνο που ζητέιται, είναι τα άτομα να έχουν πρόσβαση σε χρήματα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Θέσεις Εργασίας: Οι θέσεις εργασίας αυτές θα είναι εποχικές (ταμίας, σερβιτότος/σερβιτόρα, βοηθός στο καθάρισμα εστιατορίου, υπάλληλος ξενοδοχείου, ναυαγοσωστής, καθαριότητα ξενοδοχείου, κλπ.) και θα προσφέρουν στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να εξασκήσουν την αγγλική γλώσσα, να κερδίσουν δίκαιο μισθό και να ζήσουν τις δραστηριότητες του καλοκαιριού.

Αριθμός δικαιούχων: Έως 20 δικαιούχοι θα επιλεγούν για τη θερινή περίοδο του 2024.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.uoc.gr/files/items/1/10693/24767_2023_(1).pdf?rnd=1698649259

και εδώ: https://www.uoc.gr/announce/embassyathensgreek.html

Αρχεία

Πηγή: Πανεπιστήμιο Κρήτης