Επιλογή Σελίδας

Τα Ανάποδα Χριστούγεννα του Γεράσιμου Ευαγγελάτου

Σκηνοθεσία: Γιώργος Σουλεϊμάν
Μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης

Όλοι ξέρουμε πως τα Χριστούγεννα είναι η εποχή του χρόνου που εμείς τα καλά και ήσυχα παιδιά περιμένουμε με κομμένη την ανάσα ώστε να πάρουμε τα δώρα μας!
Όχι φέτος!
Ο Φρέντι και η Φρέγια, τα δυο πιο σκανταλιάρικα ξωτικά του Άγιου Βασίλη, διαφωνούν! Έχοντας βαρεθεί να είναι διαρκώς φρόνιμοι και υπάκουοι, θα βάλουν σε εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο: να κλέψουν το έλκηθρο του “Μεγάλου” με σκοπό για μια και μοναδική χρονιά να μοιράσουν τα δώρα των Χριστουγέννων στα άτακτα παιδιά αντί για τα φρόνιμα!

Στο περιπετειώδες ταξίδι τους με τη βοήθεια ενός ταράνδου αλλιώτικου απ’ τους άλλους (ή μήπως είναι όντως μονόκερως όπως νομίζει;) αλλά και κάποιες αναπάντεχες συναντήσεις θα έρθουν αντιμέτωποι με έναν κόσμο αξιών που αγνοούν, κάνοντας μέσα σε μια μόλις νύχτα (και τί νύχτα!) ένα μεγάλο ταξίδι αυτογνωσίας!

Μέσα από τις απρόβλεπτες περιπέτειες του Φρέντι, της Φρέγια του Φώτη και των άλλων αξιαγάπητων ηρώων, οι μικροί θεατές θα παρασυρθούν σε έναν μαγικό κόσμο γεμάτο χαρά, γέλιο και συγκίνηση, παίρνοντας συγχρόνως σημαντικά μαθήματα, όπως η αξία της προσφοράς, της αλληλεγγύης και της καλοσύνης. 

Η παράσταση θα ενθαρρύνει τα παιδιά να σκεφτούν διαφορετικά και να εκτιμήσουν τη χαρά του να μοιράζονται με άλλους, ενισχύοντας την αίσθηση της κοινότητας και της αλληλεγγύης.

Με εντυπωσιακές σκηνές, χαριτωμένους χαρακτήρες, χιούμορ και πολλή μουσική “τα Ανάποδα Χριστούγεννα” υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία για όλους. 

Πείτε απλώς τρεις φορές δυνατά “Ναγεστουχρί!” κι ετοιμαστείτε να ζήσετε τη μαγεία των  Χριστουγέννων με τον πιο ανατρεπτικό και διασκεδαστικό τρόπο!

Δείτε το πρόγραμμα των παραστάσεων και των εκδηλώσεων εδώ

Κάντε κράτηση εδώ

Πηγή: The Christmas Factory