Επιλογή Σελίδας

Η Δομή Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Κρήτης θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εδήλωση με θέμα τις μεταπτυχιακές σπουδές και τις υποτροφίες στο εξωτερικό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υβριδικά

την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023 

ώρα 3:00μμ – 6:30μμ

Οι φοιτητές του Ηρακλείου συνιστάται να συμμετέχουν με φυσική παρουσία στην αίθουσα τηλεδιάσκεψης Ε130 του κτιρίου Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών.

Οι  φοιτητές του Ρεθύμνου μπορούν να κάνουν εγγραφή εδώ: https://tinyurl.com/2yhvcj74 και θα τους σταλεί την ημέρα της εκδήλωσης σύνδεσμος για το zoom.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος, της DAAD Greece (Γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών), του Ιδρύματος Fulbright και του British Council, οι οποίοι θα μας δώσουν πληροφορίες για τα προγράμματα σπουδών, τις διαδικασίες αιτήσεων, τις προσφερόμενες υποτροφίες αλλά και τη φοιτητική ζωή στη Γαλλία, τη Γερμανία, τις Η.Π.Α. και τη Βρετανία.

Επιπλέον, ο σύμβουλος σταδιοδρομίας της Δομής στο Ηράκλειο θα σας δώσει tips για το πώς να οργανωθείτε σε σχέση με τις αιτήσεις σας, την εύρεση σπιτιού και τη διεκδίκηση υποτροφιών.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.career.uoc.gr/index.php/el/services-2/ekdiloseis-anakoin/metaptyxiakes-spoudes-sto-eksoteriko-imerida-23-11-23

Πηγή: Πανεπιστήμιο Κρήτης