Επιλογή Σελίδας

Παραμυθοσάββατα

Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-4 ετών

Ένα βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-4 ετών  που θα εισάγει τους μικρούς μας φίλους στον κόσμο της τέχνης και της δημιουργίας. Γνωστά και αγαπημένα παιδικά βιβλία θα μας ταξιδεύουν κάθε Σάββατο στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών. Μέσα από ομαδικές δραστηριότητες, θεατρικό παιχνίδι, messy και sensory play αλλά και μοναδικές κατασκευές τα παιδιά έρχονται σε πρώτη επαφή με σύνθετες έννοιες ενώ παράλληλα καλλιεργούν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.

Σάββατο 13 Ιανουαρίου, στις 12:00: Ο νάνος δεν κοιμάται, της Astrid Lindgren

Καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά με ένα μαγικό βιβλίο! Μια νύχτα σκοτεινή και παγωμένη, ο νάνος περιποιείται το αγρόκτημά του και με ήσυχα βηματάκια αφήνει τα ίχνη του ανάμεσα στα σπίτια. Αυτή η απίθανη ιστορία θα μας εμπνεύσει να φτιάξουμε έναν δικό μας μαγικό κόσμο μέσα από μοναδικές κατασκευές και δημιουργικές δραστηριότητες.

Σάββατο 20 Ιανουαρίου, στις 12:00:  Το πουλόβερ, του Δημήτρη Μπασλάμ

Στο εργαστήριο αυτού του Σαββάτου θα ακούσουμε μια όμορφη ιστορία για ένα αγοράκι και το αγαπημένο του μαλακό πουλόβερ και θα μάθουμε πόσο σημαντικό είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας. Μετά, θα φτιάξουμε ξεχωριστές κατασκευές με χρώματα, κλωστές και άλλα υλικά, θα παίξουμε και θα διασκεδάσουμε!

Σάββατο 27 Ιανουαρίου, στις 12:00: Η Μυρτώ και το βουνό, της Hillyard Kim

Στο εργαστήριο αυτο θα ακούσουμε μία αισιόδοξη ιστορία περιπέτειας που θα μας εμπνεύσει να ακολουθούμε την καρδιά μας και να αποδεχόμαστε νέες προκλήσεις. Αφήγηση παραμυθιού, παιχνίδια, κατασκευές αλλά και πολλές εκπλήξεις!

Κόστος Συμμετοχής: 12€ (ο κύκλος 3 εργαστηρίων Ιανουαρίου 30€)

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Προτεραιότητα σε κρατήσεις κύκλων.

Απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής εδώ (στη συνέχεια θα σας αποσταλούν μέσω email οι τρόποι πληρωμής)

Για την εξασφάλιση της θέσης σας απαραίτητη είναι η προπληρωμή

Έκπτωση 10% για αδέρφια

Στην τιμή των εργαστηρίων συμπεριλαμβάνονται τα υλικά και η είσοδος στο Μουσείο

Διάρκεια 60 λεπτά

Σχεδιασμός-εμψύχωση: Aναστασία Ιορδάνη-Έλλη Λαμπαδαρίδου

Πηγή: ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ