Επιλογή Σελίδας

Μικρά θεάματα για τα μικρά

Από τον οικείο χώρο του παιδικού δωματίου στον ανοιχτό ορίζοντα της φύσης, το περιβάλλον γύρω μας αλλάζει διαρκώς. Για τα μικρά παιδιά, το πιο δυνατό στήριγμα σε αυτή την αλλαγή είναι η δύναμη της φαντασίας τους, που δυναμώνει μέσα από το εκπαιδευτικό παιχνίδι. Η μεταμόρφωση αντικειμένων της καθημερινότητάς τους, π.χ. ένα πάπλωμα που γίνεται σύννεφο, σπίτι ή κούκλα, διευρύνει τα όρια του κόσμου, εμπλουτίζει τις εικόνες και τους ήχους του. Μια διαδραστική παράσταση μουσικής, χορού και αφήγησης, όπου η φαντασία των παιδιών αφήνεται ελεύθερη και φτιάχνει τον κόσμο από την αρχή.

Λέξεις που χορεύουν, ήχοι που παίζουν κρυφτό, εικόνες και ιστορίες που εξάπτουν τη φαντασία: οι παραστατικές τέχνες και ο κινηματογράφος ως εργαλεία βιωματικής εξερεύνησης του κόσμου, για βρέφη και παιδιά μέχρι 3 ετών και τους συνοδούς τους. Σε ένα χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο, όπου τα παιδιά μπορούν να περιφέρονται ελεύθερα και να παίζουν, η τέχνη δημιουργεί ερεθίσματα και πολύτιμες αναμνήσεις.

Τα εισιτήρια για τις 3/3/24 έχουν εξαντληθεί

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ

  • 26.11.2023 – 03.03.2024

Ημερομηνίες για κρατήσεις:

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

  • €15.00 (1 παιδί & 1 συνοδός), επιπλέον παιδί: €5.00Αποκλειστικά τηλεφωνικές κρατήσεις στα τηλέφωνα: 210 7282363 και 210 7282348Τα εισιτήρια για τις 3/3/24 έχουν εξαντληθεί

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ