Επιλογή Σελίδας

Μετά από την πρώτη ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση, το Hoppy Festival διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο ΝΟΗΣΙΣ, 11 και 12 Μαΐου, για ένα άκρως δημιουργικό και ψυχαγωγικό διήμερο.

Το φετινό πρόγραμμα του Hoppy Festival είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό, συμπεριληπτικό και…extreme! Έχοντας ως προτεραιότητα την ανάδειξη της αξίας του παιχνιδιού ως αναγκαίο στοιχείο για την ανάπτυξη της δημιουργικότητας και της φαντασίας των παιδιών, το Hoppy Festival θέτει επιπλέον στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός του τη σημαντικότητα της διατροφής και του αθλητισμού στη ζωή τους και κάνει πραγματικότητα το όραμά του για ένα φεστιβάλ και μια κοινωνία που αγκαλιάζει όλα τα παιδιά!

Φέτος θα τιμηθεί και η γιορτή της μητέρας με μια σειρά πρωτότυπων και διασκεδαστικών δράσεων αλλά και φαντασμαγορικών εκπλήξεων για όλη την οικογένεια! Η φετινή διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θέρμης και θα στηρίξει με μέρος των εσόδων της, το Σώμα Φίλων ΑΜΕΑ “Δράση για το κάτι άλλο” και το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ “Αγκαλιά-Ζω” του Δήμου Θέρμης.

Κατά τη διάρκεια της 1ης ημέρας του φαντασμαγορικού φεστιβάλ, οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τουρνουά ποδοσφαίρου από τις μεγαλύτερες ακαδημίες της Θεσσαλονίκης στις εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ (ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΑΝΤΡΕ ΒΙΕΡΙΝΙΑ, ΧΑΝΘ, ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ) για ηλικίες Κ7 Κ8 Κ9 , ενώ τη 2η ημέρα να παίξουν και να διασκεδάσουν στον εντυπωσιακό χώρο του Νόησις με μια σειρά ποικίλων δημιουργικών και αθλητικών δράσεων για κάθε ηλικία και προτίμηση!

Θεσσαλονίκη: 2ο Hoppy Festival- Μια γιορτή για τα παιδιά στο ΝΟΗΣΙΣ

Φέτος, ακόμα μια νέα, συναρπαστική εμπειρία θα περιμένει τους μικρούς μας φίλους στο…“Street Mode” Park με δράσεις street art, street dance και BMX σε συνεργασία με το μεγαλύτερο φεστιβάλ της street κουλτούρας, “Street Mode Festival”!
Το ανεξάντλητο πρόγραμμά διαθέτει και φέτος μια πλούσια ποικιλία παράλληλων δράσεων και εργαστηρίων, από τις οποίες μπορεί κανείς να επιλέξει αυτές που του ταιριάζουν καλύτερα, με την καθοδήγηση πάντα έμπειρων εκπαιδευτών, αλλά και με τη βοήθεια των γονιών-συνοδών όπου χρειάζεται. Φορέστε τα μεγαλύτερα χαμόγελά σας, πάρτε μαζί σας την πιο εκρηκτική ενέργειά σας και… ελάτε να ξεφαντώσετε στο μεγαλύτερο παιδικό φεστιβάλ της πόλης!

2ο Hoppy Festival -ΝΟΗΣΙΣ (11 και 12 Μαΐου)

Τιμές Εισιτηρίων: Προπώληση εισιτηρίων / Early Birds: 6.00€
Γενική Είσοδος: 8.00€ στην πόρτα
*Δωρεάν για παιδιά έως 2 ετών
Για τα παιδιά
Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους.
Με το εισιτήριο εισόδου, τα παιδιά θα έχουν δωρεάν συμμετοχή σε
όλες τις δραστηριότητες – από το πρωί έως το τέλος του Φεστιβάλ.

*Για το αναλυτικό πρόγραμμα πατήστε εδώ

Πηγή: ertnews