Επιλογή Σελίδας

Δροσερό, καλοκαιρινό εργαστήριο για παιδιά… έρχεται στο MOMus-Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης με «πρωταγωνιστές» έργα τέχνης, ιστορίες καλλιτεχνών και το ίδιο το κτίριο του μουσείου. Η πιο συναρπαστική πρόταση για το φετινό καλοκαίρι στην πόλη είναι εδώ για εσάς! 

Πρόγραμμα «Από το μηδέν vol. 4»

25-28 Ιουνίου 2024

MOMus-Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης (Μονή Λαζαριστών)  

Κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων θα πειραματιστούμε με διάφορα υλικά και τεχνικές ενώ θα περιηγηθούμε στους εκθεσιακούς χώρους του Μουσείου και στην αυλή του.

Τα έργα τέχνης στους τοίχους, η αρχιτεκτονική του Μουσείου αλλά και τα φυτά της αυλής θα είναι κάποια από τα ερεθίσματα των συναντήσεών μας, για δραστηριότητες με βάση τον πηλό, ζωγραφική στην αυλή με ακουαρέλες, κατασκευή χαρτιού, ζωγραφική με προτζέκτορα, ανθολόγιο, τυπώματα με lego, κ.ά. 

Ομάδα σχεδιασμού και εφαρμογής: Εύη Παπαβέργου, Χριστίνα ΠαπαϊωακείμΚατερίνα Παρασκευά, Έλενα Βισέρη – Επιμελήτριες Εκπαίδευσης MOMus

Πρακτικές πληροφορίες.

  • Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά 6-11 ετών.
  • Μέρες & ώρες συναντήσεων: Τρίτη 25 – Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 / 11:00-13:30.
  • Η αποχώρηση θα γίνεται με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας του/ της συνοδού/ κηδεμόνα.
  • Θεωρείται χρήσιμο τα παιδιά  να έχουν μαζί τους παγούρι με νερό, καπέλο, αντηλιακό και τσαντάκι φαγητού / σνακ που να μην χρειάζεται ψυγείο. Στον χώρο του Μουσείου υπάρχει ψύκτης νερού για να γεμίζουν το παγούρι τους.
  • Κόστος συμμετοχής: 60€/άτομο. Έκπτωση 15% στα αδέρφια και στους συμμετέχοντες που θα επιλέξουν πάνω από ένα εργαστήριο. 
  • Πληροφορίες-Διευκρινίσεις: τηλ. 2310589222 (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-16:00), education.modern@momus.gr 
  • Οι σχετικές κρατήσεις-αγορές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, στον παρακάτω σύνδεσμο https://cometogether.live/event/1103 .

Δείτε το βίντεο: https://youtu.be/4Y0aHlsijII 

Πηγή: MOMus