Επιλογή Σελίδας

Η υποστήριξη των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων σε θέματα διαχείρισης άγχους, η διαδικασία συμπλήρωσης της Αίτησης – Δήλωσης και την Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με το 5% και ο νέος τρόπος εισαγωγής στα Τμήματα Μουσικών Σπουδών/Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης αποτελούν τα θέματα διαδικτυακής ενημερωτικής συνάντησης, που διοργανώνει την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30 η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ενημερωτική συνάντηση, με εισηγητές ψυχολόγους και σύμβουλους εκπαιδευτικών θεμάτων, απευθύνεται στους γονείς/κηδεμόνες, μαθητές της Γ’ τάξης και απόφοιτους Ημερήσιων και Εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, καθώς και το εκπαιδευτικό προσωπικό και τα στελέχη εκπαίδευσης που εμπλέκονται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τη διεύθυνση www.webtv.kmaked.eu και κατά τη διάρκειά της θα υπάρχει η δυνατότητα διατύπωσης ερωτημάτων προς τους εισηγητές μέσω του καναλιού www.youtube.com/@pdekmaked της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Το βιντεοσκοπημένο υλικό θα μείνει αναρτημένο στην ιστοσελίδα www.kmaked.gr και το κανάλι YouTube της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ