Επιλογή Σελίδας

Σύντομη Περιγραφή

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) σας καλωσορίζει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Σχεδιασμός και διαχείριση Προγραμμάτων Erasmus + για εκπαιδευτικούς», διάρκειας 86 διδακτικών ωρών (6 εβδομάδες), το οποίο θα διεξαχθεί κατά το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 και θα υλοποιηθεί με τη μέθοδο σύγχρονης και ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (τηλεκπαίδευση), μέσω της πλατφόρμας του Elearning.

Το πρόγραμμα έρχεται να καλύψει ένα κενό στην προσφορά επιμορφωτικών προγραμμάτων για τον σχεδιασμό, υποβολή και διαχείριση προγραμμάτων Erasmus + για την σχολική εκπαίδευση. Αυτό το καινοτόμο πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους εν ενεργεία μόνιμους και αναπληρωτές (αλλά και μελλοντικούς) εκπαιδευτικούς και παρέχει 3 ECTS.

Επιστημονικός Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο Ηλίας Ευαγγέλου, Καθηγητής του Τμήματος Θεολογίας Α.Π.Θ.

Στο πρόγραμμα διδάσκουν Καθηγητές του Α.Π.Θ. και εξειδικευμένοι επιστήμονες

Έναρξη προγράμματος: 29/01/2024

Λήξη προγράμματος: 10/03/2024

Διάρκεια: 86 διδακτικές ώρες (6 εβδομάδες)

Κόστος: 90 ευρώ

Παρέχεται εκπτωτική πολιτική: ΟΧΙ

Παρέχεται πιστοποιητικό επιμόρφωσης/ ECTS: ΝΑΙ/3

Διδακτικό προσωπικό

Στο πρόγραμμα διδάσκουν μέλη του διδακτικού προσωπικού του ΑΠΘ και εξειδικευμένοι νέοι επιστήμονες στον σχεδιασμό, υποβολή και διαχείριση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και ειδικότερα Προγραμμάτων Erasmus+.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές από 22/12/2023    έως 22/01/2024

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες/οι μπορούν να επικοινωνούν με τους κ.κ. Ευαγγέλου Ηλία (Καθηγητή ΑΠΘ)  και Φούζα Γεώργιο (ΕΔΙΠ ΑΠΘ) στα κάτωθι στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: 2310- 991369 & 997042

Ώρες επικοινωνίας: 9:00 -11:00, εργάσιμες ημέρες.

emailgfouz@theo.auth.gr

Πηγή: ΚΕΔΙΒΙΜ-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ