Επιλογή Σελίδας

Οι διαχειριστές σχέσεων Erasmus Without Paper υποστηρίζουν τους προγραμματιστές λογισμικού και τα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην εφαρμογή των πρωτοκόλλων Erasmus Without Paper στα συστήματα πληροφορικής τους και στα ιδρύματά τους.

Μερικοί άνθρωποι βάζουν ένα παζλ μαζί

Στήριξη της κοινότητας με την εφαρμογή του Erasmus χωρίς χαρτί

Η ομάδα διαχειριστών σχέσεων αποτελείται από τρεις συναδέλφους που έχουν εμπειρία με ψηφιακές διοικητικές διαδικασίες Erasmus+ στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

  • Harpa Sif Arnarsdottir, Senior Erasmus Without Paper Relationship Manager, τοποθετημένος στη ΓΔ Εκπαίδευση, Νεολαία, Αθλητισμός και Πολιτισμός
  • Monika Płatek, υπεύθυνη σχέσεων Erasmus Without Paper, Πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας
  • Małgorzata Woźniak, υπεύθυνη σχέσεων Erasmus Without Paper, Πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας

Εφαρμόζουν αυτές τις πρακτικές γνώσεις στην καθημερινή τους εργασία, βοηθώντας τους συναδέλφους σε τεχνικές ομάδες και γραφεία διεθνών σχέσεων να εξασφαλίσουν μια σαφή κατανόηση και σωστή εφαρμογή του Erasmus Without Paper.

Επιπλέον, οι υπεύθυνοι σχέσεων συγκεντρώνουν τακτικά σχόλια για διαφορετικά θέματα και τα μοιράζονται με τους εταίρους του έργου της ΓΔ Εκπαίδευσης, Νεολαίας, Αθλητισμού και Πολιτισμού και Erasmus Without Paper, συμβάλλοντας στην επιτυχή ανάπτυξη της πρωτοβουλίας. Αυτό περιλαμβάνει τη διαχείριση των ομάδων χρηστών Erasmus Without Paper , όπου οι συνάδελφοι μπορούν να αλληλεπιδρούν με άλλους χρήστες για υποστήριξη peer-to-peer και να συμβάλλουν σε διαβουλεύσεις με την κοινότητα.

Σχετικά με τους ρόλους

Ο ρόλος των διαχειριστών σχέσεων Erasmus Without Paper δημιουργήθηκε το 2022 ως μέρος του Σχεδίου Ενίσχυσης της Διαλειτουργικότητας Erasmus Without Paper για να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ των προγραμματιστών πληροφορικής και των τελικών χρηστών.

Αρχικά, το εύρος εργασίας των διαχειριστών σχέσεων Erasmus Without Paper επικεντρώθηκε μόνο στην ενίσχυση της συνεργασίας με προγραμματιστές τρίτων παρόχων και λύσεων εσωτερικού συστήματος. Έκτοτε, ο ρόλος τους επεκτάθηκε για να υποστηρίξει ολόκληρη την κοινότητα του Erasmus Without Paper. Οι υπεύθυνοι σχέσεων είναι έτοιμοι να συναντήσουν συναδέλφους σε ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για να συμβουλεύσουν σχετικά με την εφαρμογή του Erasmus χωρίς χαρτί και να έχουν ανοιχτές συζητήσεις σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι.

Επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους σχέσεων Erasmus Without Paper

Οι διαχειριστές σχέσεων Erasmus Without Paper είναι εδώ για εσάς!

Εάν χρειάζεστε επιπλέον υποστήριξη σχετικά με τη συνολική εφαρμογή των ψηφιακών διαδικασιών, επικοινωνήστε με τους διαχειριστές σχέσεών μας μέσω του ESCI Service Desk . Όταν γράφετε, επιλέξτε τον τύπο τεύχους “Αίτημα για μη φοιτητικό ζήτημα” και στη συνέχεια υποβάλετε το αίτημά σας για πληροφορίες και καθοδήγηση.

Πηγή: erasmus-plus.ec.europa.eu